Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Deel dit artikel

Mitutoyo verwelkomt ToolingPartners als nieuwe dealer!

ToolingPartners (voorheen Industrie Smit & Hoogewerf) heeft 25 jaar ervaring als dealer in o.a. de verspanende industrie. Door deze samenwerking kunnen nog meer bedrijven in Nederland profiteren van de meetinstrumenten van Mitutoyo.

Kennis en kwaliteit staat voorop

De focus van ToolingPartners ligt op de zogenaamde small major items. Dat zijn onder andere hoogtemeters en ruwheidsmeters. De eerste Mitutoyo productsessie heeft al plaatsgevonden (zie foto). Gewapend met deze kennis, kan ToolingPartners de klant optimaal adviseren. Voor beide partijen staan kennis en kwaliteit dan ook voorop. Mitutoyo is niet voor niets wereldleider in precisie meettechniek. Daarnaast onderscheidt ToolingPartners zich als dealer door vakkundig en persoonlijke advies.

Logische samenwerking

Wat was uiteindelijk de aanleiding voor deze samenwerking? Fons van den Heuvel, sales manager bij ToolingPartners: “Al onze klanten uit de verspanende industrie meten. Wij merkten dat er een grote vraag was naar meetinstrumenten. Mitutoyo is natuurlijk een gigant op dit terrein. Wij zijn dan ook blij en trots met deze samenwerking!”

Heeft uw bedrijf ook behoefte aan persoonlijk advies op meetgebied? Stuur ons een bericht! Of bekijk alle Certified Dealers voor een Mitutoyo dealer bij u in de buurt.

Product toegevoegd aan offerte!