Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Smart Factory Solutions

Met Smart Factory Solutions creëren wij verbindingen voor het ontwerp- en meetproces. Dit biedt voordelen voor bijvoorbeeld bedrijven met meerdere vestigingen. Op deze manier kan het hoofdkantoor ook op afstand de toenemende meetefficiëntie continu volgen. De real-time integratie van meetgegevens maakt kwaliteit zichtbaar en verbetert de processen in uw bedrijf. In onderstaande video kunt u zien wat Smart Factory Solutions voor uw bedrijf kan betekenen. Verder op de pagina kunt u lezen over twee van deze “slimme” systemen: MeasurLink en MiCat Planner.

MeasurLink

Door gebruik te maken van gegevens van de productievloer, wordt SPC (statistische procescontrole) opgebouwd. Hierdoor worden alleen producten van hoge kwaliteit geproduceerd. Het MeasurLink meetdatanetwerksysteem verzamelt gegevens van verschillende soorten meetapparatuur en laat realtime de resultaten van de statistische verwerking zien door middel van controlekaarten, histogrammen en procescapability indexen. Het resultaat: statische procescontrole. Meer informatie vindt u op deze pagina.

MiCat Planner

Bent u op zoek naar meer efficiëntie in uw meetproces? Dat kan met de MiCat Planner. Hiermee bespaart u wel tot 95% bij het maken van meetprogramma’s! Het aantal meetbewerkingen vermindert namelijk als ontwerp en meting met elkaar zijn gekoppeld. Dat zorgt voor meer overzicht, een stabielere meetkwaliteit en veel tijdsbesparing. Bekijk voor meer informatie deze pagina.

Product toegevoegd aan offerte!