Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Mitutoyo hoofdsponsor WorldSkills

Mitutoyo is een van de hoofdsponsors van WorldSkills. Op dit evenement vinden er kampioenschappen plaats tussen studenten in hun vakgebied. Dit gebeurt op zowel landelijk, Europees als globaal niveau. Mitutoyo sponsort door het leveren van al het meetgereedschap en is ook betrokken bij de kwaliteitsbeoordeling.

Verenigd Koninkrijk

Er is een grote behoefte aan goed onderwijs, training en kwalitatieve producten op het gebied van metrologie. Dit is belangrijk voor onze toekomstige metrologen. Zeer nauwkeurige meting van machinaal bewerkte producten is tegenwoordig een essentieel onderdeel van industriële kwaliteitsborging en de vooruitzichten voor een carrière in de metrologie zijn nog nooit zo rooskleurig geweest. Bekijk onderstaande video om hier meer over te horen!

Abu Dabi

In oktober 2017 had een team van Mitutoyo UK in Abu Dhabi het voorrecht om een groot deel van ongeveer 1.300 jongeren uit bijna 60 landen te ondersteunen die deelnamen aan de WorldSkills 2017-competitie. Dit was de 44e versie van de grootste wedstrijd voor beroepsvaardigheden ter wereld, waarvan het doel is om jongeren te inspireren om voor technisch onderwijs en beroepsvaardigheden te kiezen en dit gebruiken voor hun toekomstige carrière of ondernemerschap. Bekijk meer hierover in onderstaande video.

Product toegevoegd aan offerte!