Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Over Mitutoyo

Als innovatieve fabrikant van precisiemeetapparatuur zijn we wereldwijd bekend om onze hoogwaardige en technische expertise. De nauwe samenwerking met onze klanten gebeurt op een respectvolle en eerlijke manier. Klanten kunnen vertrouwen op een ver doorgedreven expertise en perfecte meetresultaten. Naast professioneel advies bij het zoeken of kopen van de geschikte meetoplossing en meetmachines bieden wij ook een optimale ondersteuning. Deze bestaat uit zes pijlers: lokaal serviceteam, helpdesk, training/opleiding, kalibratie met accreditatie, onderhouds- en meetdienst.

Mitutoyo Benelux heeft vestigingen in Nederland en België.

  • Veenendaal (NL) – Sales & Service
  • Melsele (BE) – M3 Solution Center
  • Veldhoven (NL) – M3 Solution Center
  • Enschede (NL) – M3 Solution Center
  • Best (NL) – RvA-erkende Kalibratiedienst

Mitutoyo is al jaren wereldleider als het gaat om Precisie Meettechniek en we mogen met trots zeggen dat we al meer dan 50 jaar actief zijn op de Europese markt. In 2015 zijn de krachten van de Nederlandse en Belgische markt gebundeld en bedienen we samen de Benelux markt onder één gezamenlijke vlag: Mitutoyo Benelux.

Door onze lokale aanwezigheid kunnen we in een snelle service voorzien. Onze meetspecialisten vinden samen met u oplossingen voor al uw meetuitdagingen. Mitutoyo Benelux garandeert zekerheid door een proactieve verkoopondersteuning, continue kennisoverdracht via opleidingen en permanente onderhoudsdienst naast betrouwbare product- en meetinformatie.

Een correcte en klantgerichte service is waar wij voor staan!

Product toegevoegd aan offerte!