Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Certificering

Mitutoyo biedt een groot aanbod digitale opleidingen aan op het gebied van metrologie. Dit gebeurt in samenwerking met CRAFT Education. Heeft u één van deze opleidingen met succes doorlopen? Dat wilt u dat natuurlijk delen met de rest van de wereld. Daarom werken wij met het certificeringssysteem. Dit werkt als volgt: u kunt een badge verdienen voor iedere digitale opleiding die u heeft voltooit. U kunt dit beschouwen als de digitale variant van een certificaat. CRAFT Education heeft precies uitgelegd hoe het verdienen van badges in zijn werk gaat. Deze badges kunt u opslaan en daarna delen via sociale media, downloaden of direct uitprinten. Op deze manier kan iedereen zien welke kennis u in huis heeft. 

Voorbeeld van een aantal badges die u kunt verdienen. Bij 6 vierkante badges ontvangt u de Measuring Basic Hand Tools badge.

Certificering voor dealers

Mitutoyo werkt met vaste dealers. De verkoop van meetapparatuur vergt namelijk specialistische kennis. Onze opleidingen en trainingen zijn een eenvoudige manier om deze kennis te vergaren én op peil te houden. Dit biedt direct voordelen. Als professional krijgt u namelijk een grotere bevoegdheid voor het verkopen van meetapparatuur na het behalen van de betreffende cursussen en opleidingen. Voor iedere succesvol afgeronde opleiding verdient u een badge. Deze badge kunt u tonen op de bedrijfswebsite. Hierdoor ziet de eindklant precies welke kennis u als dealer in huis heeft.

Mitutoyo Dealers en Certified Dealers

Misschien heeft u als dealer verschillende medewerkers in dienst met een badge. Dit is een tastbaar bewijs van hun vakkennis. Als u als dealer een minimum aantal medewerkers in dienst heeft met badges, kan Mitutoyo dit belonen met een label. U kunt dan een certified dealer worden. Dit kan geplaatst worden op uw website, zodat uw dealerstatus in één oogopslag duidelijk is. Meer weten over dealercertificering? Neem contact op met onze specialisten.

Product toegevoegd aan offerte!