Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Studenten

In veel HBO- en MBO-opleidingen is metrologie een belangrijk onderdeel. Ook op de middelbare school komt dit onderwerp aan bod. Het e-ducation aanbod van Mitutoyo sluit hier goed op aan. Ons cursusaanbod is daarbij zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Daarnaast zijn de digitale opleidingen eenvoudig online te volgen. Dus ook thuis, in de bibliotheek of op school.

Mitutoyo is betrokken bij de volgende generatie meetspecialisten. Zo zijn wij hoofdsponsor bij de WorldSkills. Bekijk hier de video’s daarvan! Ben jij ook student of scholier? Dan kom je in aanmerking voor ons gratis assortiment. Iedere maand komen er nieuwe items bij. Neem contact op voor de mogelijkheden en krijg onder andere toegang tot:


Previews producttrainingen

Ieder kwartaal wordt het assortiment gratis Mitutoyo productttrainingen verder uitgebreid. Bekijk hieronder vast een aantal previews. Via het contactformulier kunt u de volledige documenten aanvragen.


Aanvragen downloads producttrainingen

Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Contact Portal


Wat is een micron?

Een micron, oftewel micronmeter, is een lengtemaat voortschrijdend uit het SI-stelsel aangeduid met het symbool μm.
Het micronmeter is gelijk aan 0,000 001 meter (ofwel 10−6 meter). Mooie getallen, maar hoe klein is een micron nu werkelijk?

Product toegevoegd aan offerte!