Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Deel dit artikel

Mitutoyo en Van Mierlo: een succesvol partnership

Mitutoyo en Van Mierlo BV Technische Handelsonderneming zijn volgend jaar 40 jaar partners! Het Brabantse familiebedrijf mag zich zelfs de allereerste dealer noemen in Nederland. Algemeen directeur Mireille van Mierlo: “Mijn vader had een pioniersgeest. Hij was op zoek naar een goede leverancier van meetgereedschappen en kwam toen uit bij Mitutoyo.” Dat was de start van een succesvol partnership.

Samen de klantvraag beantwoorden

Van Mierlo levert een compleet assortiment o.a. aan de metaal- en hightechindustrie. In de showroom in Helmond staan diverse Mitutoyo producten en kan op afspraak een demo worden verzorgd. Naast professioneel advies biedt Mitutoyo goede ondersteuning, waardoor er snel gereageerd kan worden op klantvragen. Mireille: “De lijntjes zijn heel kort. Heeft een van onze klanten een complex meetvraagstuk? Dan gaan we samen met Mitutoyo op zoek naar de beste oplossing en advies voor de klant.”

Van Mierlo Mitutoyo

Kennis uitbreiden

Het Brabantse bedrijf gelooft echter ook sterk in het opleiden van het eigen personeel binnen de diverse productgroepen. De vakkennis wordt op peil gehouden door trainingen, vaak verzorgd door Mitutoyo maar ook in samenwerking met een extern trainingsbureau. Daarnaast leidt Van Mierlo nu ook een eigen meetspecialist op. Op naar de volgende 40 jaar!

Product toegevoegd aan offerte!