Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Deel dit artikel

De hoogwaardige samenwerking tussen Rubix en Mitutoyo

Rubix is een leverancier voor de industrie. Met 650 vestigingen in 23 landen is het een grote speler in Europa. Mitutoyo is daarbij een van hun kernleveranciers. Business Unit Director Tools & General Maintenance Martin Dijkstra: “Als we kiezen voor een merk, dan gaan we daar ook 100% voor. Ik werk nu al 34 jaar bij Rubix en ik weet niet beter dan dat we samenwerken met Mitutoyo. Die samenwerking verloopt dan ook altijd prima.”

Mitutoyo producten: vandaag besteld, morgen geleverd

Met 50 vestigingen in de Benelux staat Rubix dicht bij de klant. Ook online hebben ze een grote aanwezigheid, met een webshop van 400.000+ producten. Het voordeel hiervan is dat deze producten 24 uur per dag beschikbaar zijn en in principe de volgende dag geleverd worden. Hardlopers (zoals Mitutoyo handmeetgereedschappen) liggen altijd op voorraad. Bij de complexere meetgereedschappen gaat er uiteraard eerst advies aan vooraf.

Samenwerking op het gebied van kennis

Dijkstra benadrukt dat Rubix niet alleen een webshop is. “We proberen echt waarde toe te voegen aan de producten, met name op het gebied van kennis.” Accountmanagers volgen trainingen van Mitutoyo om hun kennis op peil te houden. Dat gebeurt via deze website Measuring Your World. Daarnaast heeft Rubix meerdere kenniscentra, waar advies kan worden aangevraagd bij specialisten. Ook beschikt het bedrijf over een eigen meetkamer, welke voorziet in kalibratie, reparatie van meetinstrumenten en deskundig advies door specialisten van het Technical Center van Rubix “TCB Komeetstaal–Roelofs meetinstrumenten”. Klanten kunnen hier terecht als er een probleem is met hun meetapparatuur. “Uiteraard is er ook hier een samenwerking met Mitutoyo, mochten er problemen zijn waar wij zelf niet uitkomen.”

rubix mitutoyo
Een meetspecialist van Rubix aan het werk met meetinstrumenten van Mitutoyo

Meer weten?

Mitutoyo werkt samen met veel verschillende dealers. Zo is er in de Benelux altijd een dealer bij u in de buurt. Lokale aanwezigheid, hoogstaande kwaliteit en specialistische kennis: dat is de kracht van Mitutoyo. Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten!

Product toegevoegd aan offerte!