Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Deel dit artikel

Mitutoyo lanceert E-ducation platform Measuring Your World

Wat is het eerste dat bij u opkomt bij Mitutoyo? Grote kans dat dit handmeetgereedschappen of 3D coördinaten meetmachines zijn. ‘E-ducation’ kan echter spoedig worden toegevoegd aan dit rijtje. Dat is e-learning en education in één. Het delen van kennis is al langer een speerpunt van Mitutoyo, zie bijvoorbeeld ons gratis Education Pack. Mitutoyo Benelux is trots om daar een gloednieuwe e-ducation website aan toe te voegen: Measuring Your World, boordevol kwalitatief hoogstaande opleidingen op het gebied van metrologie. Henk Slotboom, managing director: “Als u wat wilt weten over meten, is er maar één single source of truth: Measuring Your World.”

Dé website voor student, vakman en vertegenwoordiger

Meetinstrumenten zijn niet meer weg te denken uit de wereld van vandaag. De behoefte aan kennis op het gebied van metrologie is dan ook groot. Of dit nu studenten zijn die een MBO- of HBO-opleiding volgen waarin metrologie een belangrijk onderdeel is, of mensen op de werkvloer in de maakindustrie. Net zo geldt dit voor vertegenwoordigers bij een technische groothandel. Measuring Your World springt hierop in door een laagdrempelig platform te bieden, met een kwalitatief hoogstaand aanbod. In tijden van COVID-19 zorgt de website bovendien voor een veilige manier van leren. Voor de digitale opleiding is Mitutoyo een samenwerking aangegaan met CRAFT-education. Slotboom: “De core competence van CRAFT-education is online studeren. De kracht van deze samenwerking is dat wij samen het niveau van meten voor de maakindustrie hoog willen houden. Deze samenwerking met Mitutoyo geldt dan ook voor heel Europa!”

Ontwikkel uzelf online tot meetspecialist

Measuring Your World heeft een breed assortiment aan opleidingen. Voorbeelden zijn de nieuwe e-learning modules over schuifmaat, meetklok, ruwheid en hoogtemeten. Het maakt niet uit met welk handmeetgereedschap u werkt: de basis leert u hier! Heeft u deze of een andere module met succes afgerond? Dan wilt u dat natuurlijk delen met de rest van de wereld. Dat kan eenvoudig met de speciale Mitutoyo badges. U ontvangt een badge voor elke afgeronde cursus. Deze kunt u delen op uw social media profiel. Zodat iedereen in een oogopslag ziet: u bent de specialist. Naast persoonlijke badges zijn er ook bedrijfsbadges. Slotboom: “Meten is weten. Dus hoe meer badges, hoe meer kennis! Denk aan bedrijven die hun kwaliteitsmanagementsysteem willen onderstrepen naar opdrachtgevers toe. Wat is er mooier dan de meetkamerspecialisten uit te rusten met deze e-learning badges? Net zo kan een technische groothandel zich onderscheiden in de markt met onze bedrijfsbadges. En de eindgebruiker kan op basis hiervan eenvoudig beslissen waar hij of zij zijn meetgereedschappen koopt.” 

Measuring Your World: dit is pas het begin

Henk Slotboom raadt aan om de nieuwe website voor E-ducation & Service goed in de gaten te houden. “Hier vindt u veel (gratis) informatie, maar ervaart u ook wat Mitutoyo nog meer te bieden heeft. Onze kracht is lokalisatie: een lokale service helpdesk, lokale meetservice, een groot lokaal team van technici en productspecialisten, kalibratie met RvA accreditatie en tot slot alle documentatie in de talen in de Benelux (Nederlands en Frans). Precision is our profession. Ontdek zelf het verschil!” 

Product toegevoegd aan offerte!