Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Deel dit artikel

Het partnership tussen Imes Dexis en Mitutoyo

Imes Dexis heeft een breed assortiment van maar liefst 400.000 producten. Daarnaast biedt het Vlaamse bedrijf MRO-oplossingen en technische diensten aan klanten uit allerlei industrieën. Er bestaat al tientallen jaren een samenwerking met Mitutoyo: ongeveer zolang Mitutoyo actief is in de Benelux. Dat is inmiddels al meer dan 40 jaar.

A-label Mitutoyo voor kwaliteit

Imes Dexis bouwt aan een nieuwe webshop. Mitutoyo producten krijgen daarin uiteraard ook een mooie plek. Momenteel vinden met name de handgereedschappen gretig aftrek. De ambitie is echter om het Mitutoyo assortiment van Imes Dexis uit te breiden. In totaal heeft Mitutoyo zo’n 9000 producten, dus daarin is genoeg keuze. Dirk de Bie, Business Manager Maintenance & Technical Products: “Bij Imes Dexis leveren wij kwaliteit. Daar past een A-label als Mitutoyo bij.”

Imes Dexis Mitutoyo

Kennis staat altijd voorop

Imes Dexis heeft een aantal productspecialisten in dienst voor technisch advies aan klanten. Educatie is een speerpunt. Het eigen personeel volgt bijvoorbeeld interne opleidingen. Voor de complexere vraagstukken gaat een Mitutoyo specialist mee naar de klant. Op deze manier wordt de klant ontzorgd en kunnen zij zich focussen op hun core business. Dat is het mooie van deze samenwerking!

Meer weten?

Mitutoyo is overal aanwezig in de Benelux, ook bij u in de buurt! Bekijk het overzicht van onze Certified Dealers. Wilt u uw kennis van metrologie op peil houden, net als de specialisten van Imes Dexis? Bezoek onze exclusieve aanbod praktijkopleidingen, e-learnings en kennisdocumenten over de meettechniek. 

Product toegevoegd aan offerte!