Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Deel dit artikel

Hoffmann Group en Mitutoyo: een internationale band

Mitutoyo en Hoffmann Quality Tools hebben een internationale band. Het Duitse familiebedrijf heeft vestigingen in meer dan 50 landen en werkt op al deze locaties nauw samen met Mitutoyo. Henry Blom, algemeen directeur Nederland: “Wij hebben als bedrijf een hoogwaardige samenwerking met Mitutoyo. Ook in de Benelux!”

Meetcentrum voor complexe vraagstukken

Hoffmann heeft niet alleen veel Mitutoyo producten in het assortiment. Eind dit jaar opent het ook een Experience Center van 500 m2 in Borne (nabij Mitutoyo’s M3 Solution Center in Enschede). Hier worden alle facetten van de meetkunde getoond. Dit biedt uitkomst bij complexe vraagstukken. Bovendien kan Hoffmann’s eigen meetspecialist hier eenvoudig webinars verzorgen.

Kennis staat voorop

Blom: “Ons personeel is dankzij Mitutoyo goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op meetgebied. Wij steken daar echt tijd en energie in. Op deze manier wordt de eindklant optimaal bediend.” Kennis is dan ook een gedeeld speerpunt. Zo organiseert Hoffmann jaarlijks regionale bijeenkomsten voor klanten, waarbij Mitutoyo als leverancier aanschuift. Op een laagdrempelige manier worden de laatste ontwikkelingen op meetgebied doorgenomen en tegelijkertijd wordt er genetwerkt. Zo plukt ook de eindklant de vruchten van dit mooie partnership!

Ook op de hoogte blijven van ontwikkelingen op meetgebied?

Mitutoyo heeft een ruim assortiment van trainingen op het gebied van metrologie. Van digitale cursussen tot trainingen op locatie. Bekijk ook onze gratis kennisdocumenten. Start measuring your world now!

Product toegevoegd aan offerte!