Het meest volledige programma meetgereedschappen

Gratis helpdesk

Meer dan 40 jaar ervaring in de Benelux – ook in service en kalibratie

Alle informatie in het Nederlands beschikbaar


Deel dit artikel

Mitutoyo verwelkomt HAHN+KOLB Benelux als dealer

Mitutoyo is trots om per 1 oktober 2020 een nieuwe dealer te verwelkomen: HAHN+KOLB Benelux. Dit van oorsprong Duitse bedrijf bedient sinds 2015 de Benelux markt vanuit Almelo. 

HAHN+KOLB heeft een ruim assortiment met meer dan 150.000 artikelen (zoals de ruwheidsmeter in de afbeelding). Het grootste deel ligt hiervan op voorraad, wat een snelle levering garandeert. Voor algemeen directeur Jeroen Workel voelt het dealership als de juiste stap. “Het was de centrale strategie van de hele organisatie om Mitutoyo actief op te nemen in de catalogus. Mijn persoonlijke en professionele relatie met Mitutoyo gaat bovendien jaren terug. Door dit partnership halen we extra kennis in huis en kunnen we een professioneel verhaal naar de klant brengen.” 

mitutoyo-post.jpg

Kennis is dan ook een speerpunt van de onderneming. Alle verkoopmedewerkers zijn deze weken op training gegaan. De Education wordt verzorgd door Mitutoyo. Daarnaast kan HAHN+KOLB gebruikmaken van Mitutoyo Benelux’ nieuwste M³ Solution Center in Enschede. In deze showroom staan meerdere meetmachines, die aan klanten kunnen worden getoond. Workel: “Het contact met Mitutoyo is heel open. Alle stoplichten staan op groen voor een goede samenwerking.”

Product toegevoegd aan offerte!